Slumpad post: En del vinter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jacka i solen och inne

| 2009-03-26, 11:51

Lika kallt på morgonen idag så det var först strax före lunch som jag insåg att det var superväder ute och öppnade dörren.

Joel i jackaJoel ville genast ut och jag tänkte att vi kan ju gå ut en kortis så han fick endast tofflor och en collegejacka. Jackan var det premiär för och Joel gillade den så pass mycket att han vägrade ta av den när han åt lunch, och han vägrade ta av den när han skulle sova. Så nu ligger han och sover i jacka och tofflor…

Till lunch blev det rester från gårdagens Linas matkasse – hemmagjorda fiskpinnar, med potatis och röra med turkisk yogurt, honung och riven pepparrot. Joel åt massa fisk och till slut satt han nästan och somnade.

Livet är bra härligt när det är vår och man har lyxen att få vara hemma med en liten knodd! Nu blir det nog en repris på gårdagen, kaffe, bok och sol (och lite choklad)!Kommentera