Slumpad post: Långväga besök igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tomatplantorna

| 2009-04-03, 18:58

Tomatplantorna vi sådde dök ju upp snabbt och nu hade de växt till sig så pass att jag tyckte det var dax för krukor. Eftersom vädret nu är mer passande för uteaktiviteter så tog vi oss ut på baksidan och planterade på förmiddagen. Joel planterarSolen håller då till på framsidan så det var inte jättevarmt men helt ok.

Joel sprang runt och fixade med lite av varje men kom och “hjälpte till” med ojämna mellanrum. Öste lite jord, ryckte lite i plantorna men tyckte mest det var lite jobbigt att han blev smutsig om fingrarna.

Givetvis hade han nya favoritjackan på sig!2 kommentarer to “Tomatplantorna”

  1. Marie says:

    Snygg jacka 😉

  2. Sue says:

    Visst är det 🙂
    Han vill ha den på så fort vi går ut numera. Fast den är inte lika poppis som t-shirten med Teletubbies…

Kommentera