Slumpad post: Utflykt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Långväga besök igen

| 2009-04-02, 20:55

För snart 1,5 år sen hade vi långväga besök från Sri Lanka och nu var det dax igen. Denna gång Vishaka som varit här ett par veckor för att lära sig lite nya arbetsuppgifter av Per. Joel i knät på VishakaMagnus fick följa med nu oxå eftersom de alla fyra (inkl John) jobbar i samma team och det blev en trevlig kväll men tidig kväll (planet till Sri Lanka lyfter nämligen imorgon bitti…).

Det var första gången som Joel hörde engelska sen han började förstå svenska, men han verkade inte alls bry sig utan den han föll mest för var Vishaka. När han ätit klart var det hennes knä han ville upp i och henne han ville ha med att leka.2 kommentarer to “Långväga besök igen”

  1. […] igen och eftersom jag var föräldraledig så tog vi bilen in men lämnade den för John att frakta våra gäster i på kvällen. Istället tog vi tunnelbanan, något som Joel inte gjort på säkert ett år eller […]

  2. […] blir längre och längre mellan de långväga besöken verkar det som. Nu var det 2,5 år sen som Vishaka var hemma hos oss. Den här gången var det Iresh som jobbar med John och […]

Kommentera