Slumpad post: Från olika håll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hjälpreda

| 2009-04-09, 10:11

Idag är det torsdag och således städdag. Senaste tiden när jag varit hemma på torsdagarna så har jag och Joel tagit för vana att byta lakan i sängarna på förmiddagen för då hinner vi tvätta och torktumla på dagen så vi inte drunknar i tvätt.

Idag satt vi och ritade lite och jag sa att vi ska byta lakan när vi ritat färdigt. Joel sprang dock genast iväg och en kort stund senare hör jag hur han stånkar och stönar. Gick in i vårt sovrum och där hade han redan dragit ner våra täcken på golvet och var i full gång med att ta ner kuddarna för att sen ge sig på underlakanet.

Tänk man undrar hur länge den här hjälpsamheten håller i :mrgreen:5 kommentarer to “Hjälpreda”

 1. Cattis says:

  Det går över fortare än ni anar! 😉

 2. Sue says:

  Kan tänka mig. Så då är det bara att njuta så länge det varar 😀

 3. camilof says:

  Felix är också väldigt hjälpsam just nu, till skillnad från sin storebror…

 4. Sue says:

  Ah då håller det i sig ett par månader till iaf 🙂

 5. John says:
  Från 2009

  🙂

Kommentera