Slumpad post: Hallmatta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blå fleece

| 2009-04-08, 10:47

Haglöfsrean i höstas så slog jag till med en blå fleece att ha under graviditeten, dvs den var egentligen för stor. Mycket bra inköp för den har jag använt i princip dagligen och först nu börjar det spänna när Blå Haglöfs fleeceman drar upp dragkedjan så tajmingen kunde knappast vara bättre.

Tillsammans med en av Johns windstoppers har det funkat de allra flesta dagarna i vinter (sen min vinterjacka blev för liten och omöjlig att stänga).

John har redan provat inför övertagandet och nu är det nära. Kommer kännas konstigt att inte längre använda den.

Ska bli intressant att se hur Joel reagerar för jag får minsann inte ha den inomhus för då kommer han och pekar upprört på mig tills jag tar av den.Kommentera