Slumpad post: Lekland och packning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kryckor

| 2009-04-12, 18:22

Det började igår kväll när jag legat i soffan och glott på Robinson och reste mig upp. Det högg till i bäckenet typ och var inte alls skönt att gå. Tänkte att det går nog över efter en natts vila.

Icke, idag högg det till rejält och det var nästan omöjligt att gå utan att hålla i sig någonstans och jag antar att det är någon typ av foglossning. Kryckor kändes som lösningen så jag ringde vårdguiden för att få reda på hur jag enklast skulle få tag i ett par och av dem fick jag numret till närakuten vid Gullmarsplan. De hänvisade dock i sin tur till akuten på SöS (lockande en storhelg som påsk…).

Nåja, vi åkte dit och det gick faktiskt på runt 20 minuter för jag fick ett par kryckor för 100 kr av sköterskan i receptionen. De tyckte nog att det var skönt att inte få fler patienter – såg nämligen på en skärm att väntetidssnittet för att träffa en läkare var mellan 2 och 3 timmar…

Nu kan jag återigen ta mig framåt!7 kommentarer to “Kryckor”

 1. Sue says:

  Efter en nattsömn så känns det knappt alls när jag går. Kanske kanske var det bara en tillfällig svacka att jag fick ont. Nåja, nu finns det iaf kryckor om det skulle komma tillbaka!

 2. Louise says:

  Skönt att det gick över. Inget kul det där kan jag intyga!

 3. Sue says:

  Nä, kände lite före jul men det var inte alls som detta. Då gjorde det lite ont men det gick att gå. Nu gick det verkligen inte.
  Fast jag tror det ligger där och lurar så jag tar det väldigt lugnt och är glad att John inte ska jobba mer på ett tag.
  Behöver du använda kryckor?

 4. […] gårdagens erfarenhet så har jag dragit ner hårt på mitt gångtempo och det plus avlastningen jag fick av kryckorna […]

 5. Anna says:

  Träligt även om det verkar blivit bättre. Ligg still och kräv uppassning! 😛

 6. Sue says:

  Hade varit enklare att kräva uppassning om inte John lyckats synka med förkylning/influensa… Nu mår vi dock mycket bättre båda två så det finns hopp om hyfsad leverans vad gäller vårt deltagande iaf 😉

 7. John says:

  Det gäller att tajma sina förkylningar…

Kommentera