Slumpad post: Rekordmånga deltagare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Annat tempo och bubblor

| 2009-04-13, 20:06

Efter gårdagens erfarenhet så har jag dragit ner hårt på mitt gångtempo och det plus avlastningen jag fick av kryckorna verkar ha Joel blåser mjölkbubblorgjort susen för idag har jag kunnat ta mig fram utan större smärta och kryckor!

Bara för att utmana ödet så tog jag mig till Farsta för att uträtta några ärenden. Där blev det bla en sväng in på Lagerhaus och då kunde jag bara inte låta bli att köpa några plastglas med inbyggda sugrör.

Väl hemma lagom till middag så fick Joel givetvis prova med mjölk och måste jag säga att det blev succé?2 kommentarer to “Annat tempo och bubblor”

  1. sandra says:

    Härligt att blåsa bubblor. bra träning för munnen oxå 😛

  2. Sue says:

    Ja sån blåsträning fick han så det räckte idag 😀

Kommentera