Slumpad post: The Illusionists
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stor nalle

| 2009-04-19, 15:09

För ett tag sen var jag och Joel på promenad i området och gick förbi Naida (en som sitter i samfällighetens styrelse med mig) och hon undrade om Joel kanske ville ha en stor nalle. Ja visst, om du inte har någon annan som vill ha den tyckte jag.

Joel och nallen NaidaO ut kom hon med en jättenalle varpå Joel genast ville ur vagnen och fram och krama nallen. Stor lycka sen när nallen fick följa med hem. Någon kväll senare när Joel hade svårt att somna om efter att ha kommit över i vår säng så ville han absolut till sitt rum för att hämta något. Något = stora nallen, som givetvis skulle sova i vår säng.

Sen dess bor den i vårt sovrum, fast förpassas oftast till golvet när Joel inte ser…Kommentera