Slumpad post: Ser du inte?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Teletubbies-tröjor

| 2009-04-19, 20:50

Ändå sen Joel fick den i sin ägo så har det varit den enda tröja han velat ha. Givetvis en omöjlighet eftersom en 1,5-åring skitar ner sig en hel del under en dag. Den har istället fått hänga med i tvätten så fort det tvättats så att tiden utan minimerats. När den legat i tvättmaskinen eller torktumlaren så har Joel gått och pekat och gjort ledsna ljud som för att visa att han saknar den.

Joel vill absolut visa farmor något

Joel vill absolut visa farmor något i sin nya tröja

Efter strykningGjorde ett lite försök att hitta liknande på nätet men det verkar lönlöst. Istället fick jag en idé som vi nu verkställt. Nämligen att skriva ut bilder på Teletubbies med vår färgskrivare, på papper som man sen stryker på en t-shirt. Eftersom vi haft planer på fotodraperi så hade vi sånt papper hemma och på Coop hittade vi vita t-shirts.

Så nu har Joel helt plötsligt tre tröjor med Teletubbies-motiv och är helnöjd med dem alla tre!2 kommentarer to “Teletubbies-tröjor”

  1. Lotta says:

    Nu tycker jag snart det är dax att du satsar på din pysselblogg, det måste gå att tjäna pengar på denna sorts tidsfördriv, lite sponsorer och reklamfinansiering och så är du nya bloggkändisen! (Bland småbarnsföräldrar i alla fall) :mrgreen: Extraknäck under föräldraledigheten!!

  2. Sue says:

    Jo tanken har slagit mig, men har insett när jag surfat runt att det finns så enormt många pyssliga människor som verkar ha hur mycket tid som helst och pysslar så man inte tror de gjort annat i sina liv och då backade jag lite o la ner pysselbloggen och lägger sånt här istället – så känns det som att det händer lite ibland iaf 😀

Kommentera