Slumpad post: Få hjälp med kosten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova med täcke

| 2009-05-15, 22:19

Ända sen Joel kunnat, har han sparkat av sig de täcken och filtar som vi lagt över honom. Även i djupaste sömn har han märkt att vi lagt på honom något och sprattlat bort det. Ibland har han vägrat ha pyjamasbyxor vilket gjort att han varit ganska kall om benen och man hade önskat att han ville ha täcke.

Senaste två nätterna har jag erbjudit honom att krypa under mitt täcke när han kommit över i vår säng för att kunna ha lite mysigt. Det har han gillat. Kanske för att lillebror Simon på min andra sida inte kan  krypa under på samma sätt 🙂

Ikväll när jag la honom så föreslog jag att vi skulle krypa under hans täcke och mysa lite och gissa om jag blev förvånad när han accepterade – och sen tom somnade under täcket. Nu ett par timmar senare har han det fortfarande över sig!2 kommentarer to “Sova med täcke”

  1. sandra says:

    Gullegubben 😛

  2. Sue says:

    Det är verkligen tokmysigt att ligga brevid honom!

Kommentera