English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Titta i taket

| 2009-05-22, 21:23

Joel har alltid gillat att bada och i början var det ganska ok att tvätta håret. Men missnöjet eskalerade och till slut blev Joel så upprörd att han inte ens ville bada.

Då bestämde vi oss för att pausa hårtvättandet och har så gjort ett bra tag. Idag var det dax för bad och när Joel badat ett tag så berättade jag att vi skulle tvätta håret på honom. Han tittade på mig med ledsen min och började gråta lite. Jag försökte lugna honom och förklarade att det skulle gå bra om han tittade upp i taket.

Till skillnad från tidigare när han tittat upp i taket i två sekunder så tittade han faktiskt upp hela tiden jag blötte och sköljde håret och han fick bara någon enstaka droppe i ansiktet.

Mycket stolt var han då han senare kunde visa John hur han gjort då vi tvättade håret.4 kommentarer to “Titta i taket”

 1. Louise says:

  Vad duktig han är som gör som du säger i det läget! Linus tycker inte heller om att duscha håret. Jag använder en sådan där liten hatt med hål i och det fungerar ibland.

 2. sandra says:

  Duktiga kille! Minns själv när jag var liten och satt i badkaret och mamma skulle tvätta, tårarna rann och det SVED i ögonen. Inte kul med schampo i ögat.
  Prova med simglasögon 😛

 3. Sue says:

  Ah bra tips med simglasögon, men tanke på att han älskar solglasögon så kan det bli en hit!

  Vad duktig han är som gör som du säger i det läget!

  Blev faktiskt förvånad själv över att han verkligen gjorde som jag sa!

 4. […] i ansiktet. Givetvis lyckades han få mitt schampo i håret så det vara bara för honom att  titta i taket så jag kunde spola bort det. Gick ganska […]

Kommentera