English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kräkbarn

| 2009-05-24, 9:19

Det är spännande med nr 2 att se skillnader och likheter med nr 1. En stor skillnad för oss är att Simon knappt kräks alls. Kanske 1-2 gånger per dag och då väldigt lite. Däremot behöver han rapas annars ligger han missnöjd.

Joel däremot kräktes i princip varje gång han åt så det låg kräklappar överallt, men rapar var sällsynta. Fast just då tänkte jag nog inte på att han var ett kräkbarn för jag hade sett andra barn där det inte fanns tvivel om att de var kräkbarn. I jämförelse med dem så kräktes Joel knappt alls.

Nackdelen nu är att när Simon väl kräks så är man inte alls beredd eftersom det händer så sällan…2 kommentarer to “Kräkbarn”

  1. Louise says:

    skönt! vi har haft tur med båda i det avseendet, inte mycket kräks men båda hickar/hickade ofta.

  2. Sue says:

    Känner igen det där med hicka!

Kommentera