Slumpad post: Gerhardsen, Carin: Vyssan lull
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Racercykel?

| 2009-06-03, 22:04

Förra året köpte jag en Nishiki hybridcykel för motionsändamål. Den är ingen riktigt racer-cykel, men har ett lite vidare användningsområde – typ pendlarcykel etc. Jag har tränat ganska mycket på den och det är stor skillnad mot en “vanlig” cykel.

I förrgår provade jag dock Sues riktiga racer, en Merida Road 901, och jäklar vad kul det var och vad fort det gick. Det var faktiskt ganska stor skillnad mot Nishikin. Tyvärr är ramen för liten och jag satt ganska dåligt så jag kan inte använda den, vilket annars hade varit väldigt smidigt och ekonomiskt.

Nu lutar det alltså mot ett inköp av en racer-cykel. Funderar på en Merida 901, Scott S40 eller Nishiki Criterium. Tips mottages gärna!4 kommentarer to “Racercykel?”

 1. Niklas says:

  Å blir det några tips över så skicka dem till mig. Jag bara MÅSTE ju köpa ny cykel, jag som cyklar varje dag och njuter av det. PINSAMT

 2. John says:

  Kan iofs rekommendera Nishikin (Hybrid Comp) om du ska ha den att cykla till jobbet på – till det är den kanon.

 3. Niklas says:

  Fast racer är ju kul 🙂

 4. John says:

  Ja, visst är det! Givetvis ska jag vidarebefordra eventuella tips. Hmm… Du som förresten har åkt vätternrundan massor av gånger kanske har några tips till mig?

Kommentera