Slumpad post: Morötterna skördade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sköta dockan

| 2009-06-05, 13:31

Inköp av blöjorJoel fick en docka för rätt längesen och före Simon kom så lekte han lite sporadiskt med den.

Numera är den otroligt poppis och blir väl omhändertagen då Joel blivit inspirerad av det vi gör med Simon. Blöjan ska bytas, näsan få droppar, den ska rapas och nattas i Simons säng men det absolut näpnaste är när han drar upp sin tröja för att sen amma den en kort stund.

Idag när jag och Joel var och handlade på Willys så köpte vi blöjor till dockan. Väl hemma bar Joel stolt in paketet från bilen och så fort han fått av sig skor och jacka rusade han till dockan för att byta blöjan på den.6 kommentarer to “Sköta dockan”

 1. Louise says:

  Å det där känns igen 🙂 Samma här det där med att sköta dockan. Gulligt!

 2. Sue says:

  Häftigt att barn är så lika i hur de fungerar i olika situationer 🙂

 3. Lotta says:

  Samma, lika är det här hemma. Annika har två dockor, en liten och en stor, så ibland bearbetas lite syskonrivalitet när hon leker också; “men DU (till ena dockan) kan sitta i knät, så kan DU (den andra) ligga här brevid”…

 4. Sue says:

  Haha, alldeles underbart 🙂

 5. […] vill gärna klappa och pussa Simon, han har försökt amma honom (precis som med dockan). Nappen försöker han även trycka in i hans mun men det är sällan det lyckas. Helst skulle han […]

Kommentera