Slumpad post: Avfrostat frysen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slängt nallar

| 2009-06-05, 21:12

Slängd nalleIdag har jag gjort något jag aldrig trott om mig själv. Jag har slängt nallar.

Jag har alltid haft många nallar, och de bodde alla i huvudändan av min säng tills jag inte längre fick plats i sängen. När mamma flyttade för fem år sen tog jag upp dem till Stockholm och sen fick de följa med hit till radhuset två år senare – dock placerade i flyttlådor på vinden.

Nu under dubbla föräldraledigheten har vi inlett operation röjning (de som känner oss vet att vi hellre sparar än slänger) och då gäller det att vara hård.

Joel var med och gick igenom vilka som skulle sparas och vilka som skulle slängas och en hel hög av dem har blivit ammade och ompysslade precis som dockan.9 kommentarer to “Slängt nallar”

 1. Syster Yster says:

  Ni? Spara hellre än slänga? Nähä!?! 😆 Grattis till utrensningsinspirationen… 😉

 2. John says:

  Tack – vi har lång väg att vandra… Men som Lao Tse en gång sa “Även en resa på tusen mil börjar med ett steg”.

 3. Sue says:

  Svårt att inte få inspiration när man går hemma så mycket som vi gör…

 4. Syster Yster says:

  Säger du det? Då har ni inte så välutvecklade blinda fläckar i synfältet som jag… 😉 Men ja, jag vet vad du menar. Får man bara utrymme att ignorera ett “borde” tillräckligt länge, så kan till och med de evolvera till “vill”!

 5. Sue says:

  Exakt! Kunde inte sagt det bättre själv!!!

 6. Lotta says:

  Va duktiga ni är, jag förstår att det är en ansträngning (det är det även för mig som gärna slänger eller hellre skänker bort). Ni är liksom lite anti-feng-shui i vanliga fall 😉

 7. Sue says:

  Jo jag läste en bok för något år sen som rörde det där med att rensa och det har legat och grott hos mig. Nu är jag definitivt redo att rensa!!

  Även om jag fortfarande gillar att ha mycket prylar 😛

 8. camilof says:

  Detta får mig att minnas ditt minirum utan fönster på Dragarbrunnsgatan 😆 Känns inte som att det var så hälsosamt att bo i den skrubben, men den var jäkligt mysig!

 9. Sue says:

  Haha, ja tänk så mycket saker jag fick in på den lilla ytan 🙂

Kommentera