Slumpad post: Riley, Lucinda: Stormsystern
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

41 frågor. 1 personlighet

| 2009-06-26, 20:53

Hittade ett litet personlighetstest så här i sommarvärmen. Påminner om ett liknande test jag gjort.

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

41-fragor

Dax att byta karriär? Här gör du testet.4 kommentarer to “41 frågor. 1 personlighet”

  1. Louise says:

    sådana tester är alltid roliga. Får jag en minut över i sommar ska jag testa 🙂

  2. Sue says:

    Kanske blir mer tid över när Fredrik har semester?

  3. Jonas says:

    Inget oväntat …

Kommentera