Slumpad post: Klimatseminarium
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Katten också

| 2009-06-27, 12:23

Idag när jag var ute och cyklade sprang det ut en katt precis framför cykeln när jag åkte genom Trollbäcken. Kollisionen var oundviklig och jag körde på den med både framhjulet och ena trampan. 🙁

Katten pep dock iväg till andra sidan vägen och sen såg jag den inte mer. Själv höll jag ca inte jättehög fart och kunde stanna ganska enkelt. Jag frågade en gubbe som stod och klippte häcken om han visste vems katten var och den visade sig tillhöra hans granne som skulle informeras. Hoppas den klarade sig…

Jag har förresten hittat en jättetrevlig runda runt en sjö söder om där vi bor. Bra, lantliga vägar och lite lagom långt för mig.


Visa Drevviken runt på en större karta5 kommentarer to “Katten också”

 1. sandra says:

  åh stackars katt 😥 hoppas det gick bra.

 2. Syster Yster says:

  Kisse! Men man får väl hoppas att det var ett gott tecken att den tog sig därifrån… Och bra gjort att du stannade och pratade med någon ❗ Det är det inte alla som gör… 👿

 3. Sue says:

  Ibland undrar man hur folk är… Vi var på utflykt härom dagen. Brevid oss satt en förskolegrupp (dock hade barnen sprungit iväg men de vuxna var kvar). Två meter från oss så snubblade en tjej som var 6-7 år och blev liggande så jag sprang fram till henne och frågade hur det gått och tittade på såren hon fått. Kompisen kom tillbaka och de skulle gå till läraren och tackade för hjälpen. John kommenterade efteråt att föreskolepersonalen inte ens tittat…

 4. John says:

  Ja, fast det kändes bra att det var grannen jag fick tag i och inte ägaren själv – det hade ju kunnat bli lite dålig stämning…

 5. John says:

  Cyklade förbi där igår igen och det var iallafall inget “litet kattkors” vid vägkanten vilket kändes bra…

Kommentera