Slumpad post: Vardagsträning i oktober?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En härlig dag

| 2009-06-27, 22:11

Sov från 11 till halv 4 då Simon ville äta. När han ätit klart och just somnat vaknade Joel och kom över i vår säng. Alla somnade om ganska snabbt och knappt två timmar senare ville Simon äta igen. Den här gången gick vi till fåtöljen i hobbyrummet för att inte väcka de andra. Simon åt, bajsade och jollrade. Efter ett tag somnade vi båda i fåtöljen och vid halv 8 vaknade Joel och John. Då fick jag och Simon sova 1,5 timme till – i sängen. Underbart!

Vår baksida just nu

Vår baksida just nu

Efter att jag ätit frukost stack John ut och cyklade. När även Simon ätit frukost så låg Simon, Joel och jag på ett täcke i trädgården och läste böcker i skuggan då solen strålade alldeles för starkt. Några grannar kom ut och Joel ville genast gå dit så vi la Simon i vagnen, där han somnade på stört, och gick dit.

Efter ett tag kom John hem och vi fixade lunch. Joel blev som vanligt knalltrött och hann inte äta klart utan ville upp och sova ganska snart.

Efter lunchen sov båda barnen så vi satt på baksidan och njöt av livet. Läste ut en bok och drack kallt kaffe med mjölk och glass. Inte fel!

Simons utsikt från babygymet

Simons utsikt från babygymet

Knoddarna vaknade ungefär samtidigt vid 2-hugget och vi spenderade eftermiddagen på baksidan där Joel lekte med diverse saker och Simon låg nöjd (oftast) och stirrade på plommonträd och himmel.

Middagen intogs inomhus eftersom det var lite väl varmt ute. Joel hade dålig aptit – troligen pga värmen, men lyckades åstadkomma lite på pottan före han somnade i sin säng.

Tänk vad livet är härligt!Kommentera