Slumpad post: Pelle Svanslös
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Möbelrockad

| 2009-06-27, 22:07

Veckan före midsommar gjorde vi en möbelrockad på övervåningen. Byrån vi har som skötbord flyttades från Joels rum till hobbyrummet och bokhyllan som stod där flyttades till Joels rum. Nu kan vi byta blöja på Simon lite enklare när Joel sover!

Joels kläder som varit i byrån flyttades till en brun gammal byrå som stått i vårt sovrum. Planen är att måla den i någon av de klara färgerna vi redan har. Istället för byrån fick vi en bondehylla i vårt sovrum och där får vi se vad vi ska förvara 🙂

Som bonus så flyttade vi även fåtöljen från Joels rum till hobbyrummet så nu kan jag sitta där och amma på nätterna.En kommentar to “Möbelrockad”

  1. […] att göra skötbordet lite roligare efter flytten så satte vi upp en wallie med Nalle Puh och […]

Kommentera