Slumpad post: Sköna promenader
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Myggnät

| 2009-07-01, 13:06

Myggnät

Jag har gått och klurat ett tag på myggnät till fönstret i Joels rum så att det kan stå öppet utan att riskera att det flyger in getingar och annat otyg i rummet. För någon månad sen köpte jag själva nätet på Bauhaus och sen påbörjande jag ramen som måste vara lite uppbyggd eftersom ytan den ska fästas på inte är helt plan.

I förrgår målade jag ramen andra och sista strykningen och igår nitade jag fast nätet. Jag borrade ett hål i överkanten och skruvade fast ramen med en vingmutter. Satt som en smäck!10 kommentarer to “Myggnät”

 1. Niklas says:

  du är duktig du ❗

 2. Jonas says:

  Vår lösning när det gäller myggnät är ett bitar klippta ur en “rulle” från Lantmännen, ett antal skruvar i karmen (på insidan) samt en bunte små supermagneter från Clas Ohlson.
  Blir mycket smidig förvaring under resten av året!

 3. Jonas says:

  “ett bitar” = “fönsterpassande bitar”

 4. Sue says:

  Smart! Har ni fönster som öppnas inåt eller utåt?

 5. sandra says:

  så skönt 😛

 6. John says:

  Verkligen skönt. Myggnät borde vara standard i alla fönster!

 7. Syster Yster says:

  Jojo! Själv måste jag nog göra ett nytt myggnät med kattlucka… 😉

 8. Jonas says:

  Fönstrena öppnas utåt.

 9. Sue says:

  Smidigt, våra öppnas inåt…

 10. […] kunna ha fönster öppna nu på sommaren utan att det kommer in getingar, mygg och nattfjärilar. Förra året gjorde jag en prototyp till dåvarande barnrummet, som har fungerat utmärkt, så nu har jag tillverkat fyra till att ha i […]

Kommentera