Slumpad post: Wrappat lite
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pottbesöken fortsätter

| 2009-06-30, 13:55

Efter sitt första överraskande pottbesök så har Joel fortsatt att gå på pottan lite då och då och eftersom vi sätter dit ett klistermärke varje gång det kommer något i pottan börjar den bli ganska väldekorerad.

Potta med klistermärkenPå dagarna har vi den ute och på kvällarna uppe och det är mer regel än undantag att han på kvällen, under eller efter nattningsproceduren, vill gå på pottan.

Vi frågar oxå  lite då och då på dagarna om han vill gå på pottan men oftast vill han inte. Härom dagen imponerade han dock på mig genom att i full fart springa till baksidan och pottan (vi var på framsidan) och kissa i den – två gånger!

Något han gillar är att sitta på pottan och läsa så vi har numera fåtöljen i närheten för att kunna lägga bok i så att Joel lätt kan bläddra. Ett tips från Tona och Malte som gillat samma sak.2 kommentarer to “Pottbesöken fortsätter”

  1. Louise says:

    Vad duktig han är! Det där med klistermärken är ju kanon! Vi har inte riktigt börjat men pratar om pottan och Linus vet att man “pruttar” på den 😉 Däremot skulle han absolut kissa på toaletten en dag, men det kom inget kiss och så blev han lite arg. Lille gubben 😉

  2. Sue says:

    De är så söta de små! Har frågat Joel om han vill sitta på toan istället men det törs han inte.

Kommentera