Slumpad post: Ny laptop och väska
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagiskö för Simon

| 2009-07-06, 14:20

När barnet är 6 månader kan man ställa det i dagiskö här i Stockholm, vilket vi gjorde med Joel – några dagar sent. Jag vågar dock inte riskera att glömma bort det så i slutet av juni ställde jag Simon i kö – förstahandsvalet är givetvis det som Joel ska börja på i augusti.

Kötiden börjar sen räknas när han blir 6 månader, men det behöver vi inte bry oss om för nu är det gjort och resten sker automatiskt!2 kommentarer to “Dagiskö för Simon”

  1. Louise says:

    Ja tänk vad det är lätt att glömma sånt där. Tiden bara rusar iväg. Vi har förresten fått plats med Linus på dagiset vi hade som förstahandsval. Nu blir det jättenära och vi har bara hört bra om det dagiset.

  2. Sue says:

    Oj vad bra! När börjar han?

Kommentera