Slumpad post: Nektarin
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pettson & Findus

| 2009-07-08, 18:37

pettson-och-findusFör ett tag sen fick jag en film för att jag prenumererade på någon tidning. Filmen man fick var “Pettson och Findus – Kattonauten” och häromdagen när Joel var lite hängig så satte vi på den.

Vilken succé! Sen dess har vi haft på den otaliga gånger och inte heller jag och John har tröttnat på den utan hittar nya finurligheter varje gång. Blir att fixa de andra två filmerna och kanske några böcker oxå.3 kommentarer to “Pettson & Findus”

  1. Jonas says:

    P&F 4 teh W!!!

  2. […] Han blev väldigt till sig över att få välja. Väl hemma så la jag upp hans godisar i en mugg och sa att han skulle få den efter middagen och kvällsbadet då vi kunde titta på Findus. […]

Kommentera