Slumpad post: Femtio nyanser av träning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mataffären

| 2009-07-10, 13:00

Har under flera år funderat på att testa att handla matvaror på nätet men det har inte blivit av. För ett tag sen var vi hemma hos Camilla och då pratade vi om just detta. De handlar ganska ofta på nätet och tycker det funkar jättebra.

Igår beslöt vi oss för att pröva eftersom jag tröttnat lite på att man får handla så ofta när man är hemma heltid hela familjen.

mataffarenDet blev Coops Mataffären som vi testade och det är nog lite inkörsperiod med att fixa till bra varukorgar som man kan utgå ifrån, men när det väl är gjort tror jag stenhårt på det.

Mycket lyxigt idag vid lunchen då de kom förbi och lämnade varorna. Man kan dessutom betala med kort då de kommer så man slipper hantera fakturor tex.

Det blir lite dyrare och så kostar hemkörningen 85 pix, men betänker man att ens egen tid är värd en del plus att man slipper köra vilket kostar så är det klart värt det. Sen kan man ju åka och handla ibland och köpa de varorna (tex blöjor) som var lite väl dyra.

Vi kommer att handla igen, var så säker!5 kommentarer to “Mataffären”

 1. camilof says:

  Så ni testade? Jag tycker att de har väldigt fräscha grönsaker och frukt plus att det alltid är bra datum på varorna. Som sagt, lite dyrare, men ändå skönt med hemleverans! Tack för igår, Felix var väldigt nöjd att få ha gjort en “egen” utflykt med mig 🙂

 2. Sue says:

  Jepp, jag kan bara hålla med.
  Han är för söt lilla Felix 🙂

 3. camilof says:

  Jobbigt för Felix att ha en storebror som gör en massa saker själv så man får nog tänka lite på att Felix också får göra saker bara han. Så fort man ska någonstans är han snabb att fråga “Felis ottå fulla me???” 🙂

 4. Sue says:

  Gullepojken! Kan tänka mig att det lätt blir att man glömmer bort…

 5. Thomas says:

  Hej Sue! Skulle vilja lägga fram ett erbjudande till dig!
  maila mig på [email removed] så tar vi det via mail!

  Vi hörs! MVH Thomas

Kommentera