Slumpad post: Havsbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skostorlek

| 2009-08-01, 12:27

Oj vad barnfötter växer. Det gäller att hänga med och ha rätt skostorlek. Vi fick tipset från Anna B om en slags mätmanick som man kan ha hemma och jag har letat lite efter det i flera skoaffärer. Igår lyckadesskomatt jag äntligen hitta en och slog till!

Nu kan vi mäta Joels fötter hemma och sen ta med mätstickan till affären och kolla där oxå. Det vi insåg när vi testmätte skorna han redan har är att det där med skostorlek inte är en exakt vetenskap. De Merrelsandaler han fick nyss har storlek 28 enligt tillverkaren men enligt måttstickan 25,5, precis som ett par andra skor som faktiskt har 26 enligt tillverkaren.

Nåja, nu behöver vi inte ha några i-landsproblem kring detta!Kommentera