Slumpad post: De där stegen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Marklund, Liza: En plats i solen

| 2009-08-08, 21:08

enplatsisolenTydligen åttonde boken om Annika och det ska bli tre till tydligen. Jag kommer garanterat att läsa dem. Efter svackan med Den röda vargen så håller böckerna verkligen läsaren i sitt grepp.

Lite roligt att de är andra miljöer än de vanliga och oxå att det är en plats som vi besökt. Trots att det är nästan 500 tättskrivna sidor går den fort att läsa.

Enda minuset är att den hänger väldigt tätt samman med boken före som jag läste för 1,5 år sen och jag minns verkligen inte hur saker och ting hängde samman. Hade varit suveränt om det funnits en karta över hur saker och personer hänger samman, eller en sammanfattning av första boken. Eller kanske att jag hade bättre minne? Nåja, man läser och försöker minnas och lösa gåtan före Annika – något jag lyckades med på vissa saker 🙂En kommentar to “Marklund, Liza: En plats i solen”

  1. […] ny bok om Annika, nr 9 och det var drygt två år sen senast. Blandar ihop lite med Katerina Janouch böcker märker jag. Oklart varför för historierna är […]

Kommentera