Slumpad post: 500 fria sms
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Enklare fäste för cykellådan

| 2009-08-16, 11:40

Cykellåda och barnstolFör en massa år sen köpte jag en väldigt ful men praktisk cykellåda på IKEA. Den skruvas fast på pakethållaren och är perfekt att lasta matkassen eller en axelväska i när man ska handla/åka till jobbet.

Problemet är att när jag ska ut och cykla med Joel måste jag skruva bort lådan för att kunna sätta fast cykelbarnstolen, för att sedan skruva dit lådan igen när jag ska till jobbet. Mycket omständigt… Cykelbarnstolen har å andra sidan en finurlig fastsättningsanordning där man “klickar” fast den i en liten hållare som fästs på ramen.

Därför har jag nu köpt en extra cykelbarnstol, demonterat denna och ersatt själva stolsdelen med cykellådan, som nu går att “klicka” fast på samma sätt. Mycket smidigt blev det – hoppas nu bara inte att den är så lätt att ta av så att den blir stulen…Kommentera