Slumpad post: Tänk snabbt (v21)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trappan

| 2009-08-16, 12:07

Joel har ju tränat balans hela sommaren och har nu koll. Stor skillnad på nu och tre månader tillbaka. Vi har därför börjat låta Joel gå själv i trappan. Vi stänger fortfarande grinden uppe, men mest för att Joel inte ska råka springa fel när han leker.

Det märks att han gillar sin frihet och går gärna upp och hämtar napp och Bamse – som vi har försökt ha bara till sovning, men ibland får man rucka på sina rutiner ett tag 🙂2 kommentarer to “Trappan”

  1. Louise says:

    Visst är det skönt när man ser att de klarar det. Vi har tränat trappor och olika saker i lekparken hela sommaren för att han ska kunna det bra till dagis. Bästa sättet för dem att undvika olyckor är ju att träna tänker jag och nu tar han sig uppför trapporna galant. Nedför får han dock lov att hålla i handen ett tag till, så länge det inte bara är några steg för det klarar han av.

  2. Sue says:

    Ah låter klokt med sommarträning. Vi har ju trappa hemma och då blir det lixom fokus på det rätt ofta… När jag var gravid på slutet så fick Joel gå själv eftersom jag inte orkade bära hela tiden, men vi höll givetvis handen 🙂

Kommentera