Slumpad post: Mätt mage
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Massage

| 2009-08-26, 21:37

Idag har jag varit på massage. Det behövdes. Visst hjälper besök hos kiropraktor-David men en timmes massage är oslagbart ibland. Nu kan dessutom Cia ta i så mycket det behövs eftersom jag inte är gravid. Strålande tycker jag som är ganska okänslig.

Idag hittade Cia flera ställen där det behövdes knådning. Det är en konstig känsla när hon hittar ett område som hon trycker på, och helt plötsligt känns det som att hon släpper efter, men det gör hon inte. Det är den spända muskeln som slappnar av.

När jag gick därifrån kände jag mig märkvärdigt lätt i kroppen. Underbart!

Är det någon som behöver en bra massör så säg till så får ni numret till Cia.En kommentar to “Massage”

  1. Sue says:

    This post sounds kind of strange/weird in English… :mrgreen:

Kommentera