Slumpad post: Tröja med ubåtar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En sån där natt

| 2009-08-27, 21:21

Vissa nätter är bättre än andra och ingen natt är den andra lik när man har småbarn.

Igår natt var en av de sämre på ett tag. Joel har varit lite hängig ett par dagar med feber en dag och en förmodad förkylning i antågande. Vid halv 2 vaknade han upp och storgrät. Tror inte han vaknat före dess men det kan han ha gjort och John varit inne och tröstat. John försökte trösta lite och sen jag. La mig brevid honom men hann bara ligga 5-10 minuter så hörde jag Simon som verkade vilja frångå vanan att inte äta mitt i natten.

Så Joel följde med in i vår säng och jag matade Simon. Sen skulle vi sova tänkte jag. Joel vände och vred på sig och gnällde lite då och då. Sparkade och viftade med armarna. Till slut, efter en timme typ,  tröttnade vi och jag och Joel gick åter till hans säng. Försökte somna, men jag låg och kände mig lite hungrig så efter en stund föreslog jag att vi skulle gå ner och äta lite. Joel nappade snabbt på förslaget och vi gick ner och tände lite levande ljus och åt macka och drack jos. Mysigt!

Sen tillbaka till våningssängen och efter en pixibok så lyckades vi båda somna vid halv 5-hugget. En timme senare ljuder Simon igen och jag bytte rum och säng och matade. Sen sov vi alla till 8. Skönt!3 kommentarer to “En sån där natt”

  1. sandra says:

    jobbigt att inte få sova men så mysigt att få smyga ner med mamma och sitta med levande ljus och småfika…härligt!!!! 😛

  2. Sue says:

    Jepp, det gäller att hitta guldkornen i tillvaron!!

  3. sandra says:

    Absolut 😉

Kommentera