Slumpad post: High Chaparal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hämta på dagis

| 2009-09-19, 16:28

När klockan närmar sig kvart i tre på dagarna stoppar jag ner Simon i babybjörnen och går iväg med tvillingvagnen till dagis. Viktigt att komma ihåg och ta med är Joels lilla ryggsäck där Findus, fusk-Bamse och napp finns sen morgonens lämning. Parkerar vagnen utanför och går in för att hämta Joel. De äter mellis vid halv tre och hinner sällan ut till att vi kommer.

Roligt att få se Joels min när han får syn på mig. Oftast kommer han springande och ger mig en kram. Det värmer!

Sen har jag senaste dagarna gjort det enklare för mig – vi tar med alla grejer ut till vagnen så kan jag först ta Simon ur bärselen och lägga i vagnen. Sen blir det enklare att sätta på skor 🙂 Blir spännande i vinter, fast då är Simon förhoppningsvis så pass stor att han kan sitta på golvet.

På hemvägen vill Joel numera alltid ha sarongen över vagnen och sen ligger han där inne och myser. Jag tror att även Simon gillar “kojan”.

HämtningEn kommentar to “Hämta på dagis”

  1. sandra says:

    så härligt 🙂

Kommentera