Slumpad post: Dagens rapport
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två äpplen

| 2009-09-24, 14:04

I måndags skulle vi gått på fem-månaderskontroll med Simon men vi var lite krassliga och fick ny tid idag. Halv 12 skulle vi vara där och det var vi. Joel fick stanna hemma idag eftersom han hade feber igår så han var oxå med. Han engagerade en nybliven pappa i sina lekar och de satt på pallar och åt låtsasfrukt. Strax före 12 blev de inropade och då hittade Joel riktiga äpplen och när han nästan ätit upp det andra så var det vår tur (typ 45 minuter sent).

Joel var stod bredvid och höll lite i Simon när han skulle få sprutorna för vi hade pratat om att Simon nog skulle bli ledsen – vilket han blev. Den andra sprutan gjorde rejält ont och det var riktigt ledsen gråt en bra stund efteråt.

Väl i vagnen så lugnade han sig när Joel drog igång speldosan i leksaken han valt att ha med som tröst åt Simon. När vi kom ut insåg jag att det hade börjat regna och tackade mig själv för att regnskyddet var med trots att solen sken på ditvägen.

Simon somnade ganska snabbt och Joels ögon slocknade när vi hade ca 50 meter kvar. Det var bara att bära in grabbarna till sina sängar och sen dess har de sovit (en dryg timme).

Längd: 69 cm
Vikt: 8975 g

Idag frågade hon bara rutinmässigt om amning och smakportioner, men sa att han borde börja bli sugen på mat nu om man ska tolka viktkurvan.Kommentera