Slumpad post: Brevo.se
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon kan

| 2009-09-24, 15:55

Sitter chockad.

Simon vaknade efter två timmar och hade inte ätit på tre timmar och då åt han ganska lite. Försökte således amma honom men han bara skrek och vände bort huvudet. Joel gjorde likadant när han hade fått smak för mat men Simon har ju inte riktigt fattat det där med att äta med sked. Trots det så gick jag ner och värmde lite majs och potatis på burk.

Han åt glupskt säkert 15 skedar med puré och drack lite vatten till. Helnöjd. Försökte amma honom lite efteråt men totalvägran igen.

Lyssnade han så uppmärksamt på bvc-tanten när hon pratade om viktkurvan att han bestämde sig för att kunna äta med sked? Eller har John tjuvtränat och sagt att han ska låtsas inte kunna äta från sked när jag matar? Blir spännande att se hur det blir framöver, fast just nu hoppas jag att han vill äta lite mjölk före jag går och tränar ikväll…4 kommentarer to “Simon kan”

 1. Helena says:

  Båda mina ungar bestämde sig i princip över en natt att de inte var intressade av att amma längre. Då var de ca 6 månader gamla. Ingen av dem tog någon som helst hänsyn till att jag hade tyckt att det vore trevligt med en smidig avtrappning i lagom takt :mrgreen: Hoppas att Simon är shysst och visar sin morsa lite mer förståelse 😛

 2. Sue says:

  Hahaha!! Du, det hoppas jag oxå 🙂

 3. Anna EJ says:

  Hoppla, hoppla! Kanske avslutas amningen i bowlingsklotsstajl precis som den började? Det är i det läget man skulle behöva något slags harnesk för att få lite distans mellan barn- och bebiskroppsdelar och bopparna. 😕

 4. Sue says:

  Hehe 🙂
  Han ville iaf ha lite kvällskäk efter min träning så kanske gör han som Joel och fortsätter kvällstid ett par månader.

Kommentera