English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snabb hjälpreda

| 2009-10-06, 13:26

Igår skuFryst fisklle vi äta fisk i ugn så jag hade tagit fram fryst fisk för att tina på köksbänken. Joel ville hjälpa till men först skulle vi fixa lite med tvätten sa jag.

Han kom dock inte så jag gick och tittade och då hade han dragit fram en stol som han stod på och vari full färd med att packa upp fisken.

Jag plockade fram ugnssäker form, matlagningsgrädde, riven ost och räkor. Joel ville själv lägga i fisken och huttrade lite för att den var kall.

Jag öppnade burken med räkorna och då har Joel redan hällt i grädden (förpackningen var öppen) och börjat smula ner en potatis (rest från lunchen som råkade stå i närheten). Han provsmakade ett antal räkor och pekade sen på kryddskåpet. Det var bara för mig att ta fram kryddor och krydda.

Det gäller att hänga med när Joel är i farten!Kommentera