Slumpad post: Mer tapet och golvfunderingar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya kuddfodral

| 2009-10-13, 11:36

På IKEA förra veckan hittade jag lite tyger som jag gillade. Köpte på måfå och det visade sig att det ena tyget bara hade 1 dm till godo! Den andra räckte med råge eftersom Nya kuddfodraljag där köpt för mycket då det var en viss del av mönstret som jag ville ha.

Min tanke är att det i barnens rum ska finnas massa massa kuddar så man kan bygga kojor och ha det mysigt. Nu har vi kommit en bit på väg.

Här finns lite mer info om hur jag gjorde.3 kommentarer to “Nya kuddfodral”

  1. sandra says:

    så härligt med massa kuddar det kommer de att ha jättekul med i kojbyggen och liknande 😛

  2. Sue says:

    Jo jag hoppas det. Å om de inte gör det så kommer jag att göra det!!

  3. sandra says:

    😆

Kommentera