Slumpad post: Frukost vid ån med myggen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Matkladd

| 2009-10-13, 11:27

Tänk vad man glömmer fort, eller kanske handlar det om att förtränga. Nu är vi iaf där igen, matkladdet.

Simon äterDet gäller dessutom att ha två skedar när man ska mata honom för han greppar hårt tag i den man försöker föra in i munnen. Det gäller alltså även att inte överdosera på skeden för då hamnar det där skeden hamnar, typ.

Roligt att det börjar visas lite matglädje dock så det är faktiskt mest med glädje man matar!

Igår kväll på träningspasset (Core) så inser jag att jag har gröt blandat med fruktpuré en bit upp på armen. Vet att jag under matningen tänkte att jag måste sanera mig själv före jag sticker till träningen, men inte kom jag ihåg det inte…Kommentera