Slumpad post: Åka dressin
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äkta vara

| 2009-10-16, 12:17

Tänk nu ska det bli lättare att köpa bra saker! Efter att ha läst Den hemlige kocken för drygt 1,5 år sen så har jag i princip alltid läst innehållsförteckningarna när jag handlar (går tyvärr inte på Mataffären). Men man minns ju inte allt när man står i affären… Köpte Äkta vara men läste bara lite sporadiskt i den. Äkta varaBlev mest deppig för att det ska vara så svårt att köpa bra saker.

Därför blev jag så glad när jag såg att det nu lanseras en ny märkning! Nämligen Äkta vara. Ser fram emot att det sprids till affärer jag handlar i.

Läser mer på www.aktavara.orgEn kommentar to “Äkta vara”

  1. […] om boken: Boktokig, Det är aldrig för sent, Vårat Äleberg, JoS Blogg Dela med […]

Kommentera