Slumpad post: Trampa på pedal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma från dagis

| 2009-10-16, 10:07

Joel hade ju feber i onsdags när jag hämtade honom från dagis men jag tyckte han var ok på kvällen och även på morgonen så vi gick till dagis som vanligt. Jag hade för övrigt frågat vid hämtningen om de tyckte att jag skulle ha honom hemma på torsdagen men de sa att det beror ju på dagsformen.

Kändes dock inte helt ok vid lämningen så jag hade lite dåligt samvete hela dagen och funderade en del. När jag hämtade så visade det sig att han hade varit gnällig igen och haft lite feber. Får läggas lite tidigare då han i princip somnar när de äter. Bestämde på stående fot att oavsett dagsform så stannar han hemma på fredagen.

Så idag är vi hemma, jag och mina små grabbar. Mysigt! Har sen bestämt att Joel får vara hemma på onsdagar alltid så får han max två dagar i rad på dagis vilket jag tror kan passa honom.Kommentera