Slumpad post: Språngtur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skickar boken

| 2009-10-19, 17:14

Igår stack jag till IKEA på förmiddagen. På vägen hem så körde jag förbi McDonalds i Sköndal och handlade lunch till oss. När jag kom hem så insåg jag att jag inte fått någon bok till Happy mealet. Jag som tänkte ha den i en adventskalender till Joel (24 paket ska man ju få ihop så alla små saker man kan fixa är bra).

Retade mig lite på det så idag när jag hade lämnat Joel på dagis surfade jag in på deras hemsida och skickade ett meddelande till dem. Fick svar ett par timmar senare. De bad om ursäkt, kommer att skicka en bok med posten, och ska kontakta stället för att se om det finns några brister i deras rutiner – det kallar jag kvalitetsarbete!5 kommentarer to “Skickar boken”

 1. Helena says:

  Allvarligt Susanne, du är nog lite yrkesskadad! 😀 Själv hade jag aldrig kommit på tanken att se detta som ett test av deras kvalitetsarbete – jag hade bara hoppat in på Donken och plockat med mig en bok nästa gång jag passerade :mrgreen:

 2. Sue says:

  Hehe 🙂 Har hört talas om det så jag tänkte att jag ju faktiskt kunde testa. Gillar att göra saker hemifrån – lite maktkänsla 😉

 3. Niklas says:

  du är ett föredömme Susanne. Perfekt agerat och resultatet är inte förvånande från McDonalds.

 4. Sue says:

  Tackar 😛

 5. Sue says:

  Paketet kom igår. Två böcker hade de skickat med. Om man får vara lite gnällig så hade vi redan den ena… Men TACK!!!

Kommentera