English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nappmärkning

| 2009-10-23, 19:46

Med ojämna mellanrum så brukar vi byta ut barnens nappar. Idag var det dax och i samband med det så uppgraderades Simon till stora nappar.

NappmärkningAv den anledningen så fick vi tänka till. Gäller ju att napparna inte blandas ihop, dels är det väl dumt att byta bakterieflora men dels så misstänker jag att Joel annars kan bli väldigt possessiv och resultatet blir att alla nappar finns hos honom.

Så det beslutades att Joel får de med färgglad knopp och Simon de med vit. Utöver det så märker vi med klistermärken för att inte blanda ihop med gamla nappar (som slängs allteftersom de hittas). Plockade fram fjärilar och nyckelpigor. Jag frågade Joel vilka han ville ha och han nappade åt sig arket med fjärilar.

En stund senare hade alla hans nappar klistermärken på sig – har inte tidigare sett honom hålla på med klistermärken så jag blev lite imponerad. Han tittade dessutom väldigt noga på alla nappar så att han inte missade att märka någon.

Simon smaskade nöjt på den stora nappen.Kommentera