Slumpad post: Stod för uppvärmningen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ta sig iväg och lämna

| 2009-11-06, 9:55

Den stressigaste stunden på dagen är när man ska ta sig till dagis. Spelar ingen roll hur tidigt man börjar för det blir alltid på minuten eller aningens försent. Idag kom det en leverans vid en känslig tidpunkt. Väl i hallen med Simon nästan helt redo i vagnen så bestämde sig Joel för att gå upp och hoppa i sängen istället.

Jag fick bära ner honom skrikande och sätta på stövlarna när han ålade runt i mitt knä. Sen vände det plötsligt och han valde jacka själv och vi kom överens om att han fick ha nappen en bit på väg till dagis.

När jag hämtade igår så glömde jag regnbyxorna så vi fick gå in och sätta på dem på dagis. Simon fick sitta kvar i vagnen utanför. Genom fönstret såg vi hur en dagiskompis, Malik, gick fram och pratade med Simon. Joel blev mycket upprörd och ville ut och säga att det minsann var hans bror!

Gick finfint att säga hej då och när jag vänder mig om vid grinden ser jag hur Joel klättrat upp och hänger gränsle över räcket vid trappan…Kommentera