Slumpad post: Nya grannar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnvagn

| 2009-11-06, 9:52

Igår kom den efterlängtade vagnen. En trippelvagn egentligen för mUppackning av vagnan kan ha den efter cykel, med cityhjul och med jogginghjul. Primärt var det cykelvagnsfunktionen som lockade men den kan nog komma att användas på fler sätt.

Joel tyckte det var väldigt spännande med det stora paketet och vi började packa upp direkt efter dagis. Med Simon, matlagning och Per på middagsbesök så hann vi inte sätta ihop vagnen helt och hållet före Joel somnade så han fick aldrig prova den igår. Han testade dock att klättra i och ur ett antal gånger så vi satte ihop den sent på kvällen när Per cyklat hem.

Simon i cykelvagnIdag sprang Joel bort till den direkt, och i lastfickan såg han jogginghjulet och blev mycket upprörd över att det inte satt på vagnen. Jag försökte förklara att vi hade cityhjulet på och att vi kommer testa det hjulet när vi tar ut vagnen. Han vägrade dock testa vagnen så det blev bara Simon som provsatt den.

Insåg då att om vi ska testa i helgen behöver vi en cykelhjälm till…Kommentera