Slumpad post: Du är sen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spinning

| 2009-11-10, 11:52

Igår var jag på mitt första spinningpass på väldigt länge. Cykelsäsongen är över för mig och för att inte tappa allt under vintern (som jag gjorde förra säsongen) tänkte jag varva bodypump med lite spinning.

Själva passet var helt OK faktiskt. Känner dock att jag inte har någon teknik än, vet inte riktigt hur mycket jag kan ta i och hur man får de ut mest av de olika positionerna.

Lite oroväckande var att jag fick lite ont i ett knä. Kan bero på att jag ställde in cykeln lite fel – även det något som jag behöver lära mig.5 kommentarer to “Spinning”

 1. Niklas says:

  Duktigt John! Det var väl ett tag sen du körde spinning förstås.

  När det gäller inställningar så har inte det så mycket att göra om du får ont i ett knä. Avhjälps lättast med att lägga på mer motstånd och sitta ner, inte göra så mycket stående övningar i början.

 2. John says:

  Ja, jag tror senaste gången var med dig som instruktör! 🙂

  Jaså, jag läste att man inte ska ha styret för långt ner – jag hade ställt in det så jag sitter ungefär som i racercykeln, men då hamnar man för långt fram med överkroppen är man står. Ska köra pump imorgon – då får vi se vad knästatus är…

 3. Niklas says:

  Ja, då var det ett tag sen. Det var nämligen på Simhallen när vi hade ett utomhuspass, och om jag inte är helt ute och cyklar 😆 så var det sommaren 1999.

 4. John says:

  Ja, det kan stämma! Väntar jag 10 år till med nästa pass så tränar jag iallafall regelbundet! 😆

 5. Niklas says:

  Exakt 🙄

Kommentera