Slumpad post: Läsa i sängen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällsstök

| 2009-11-15, 20:25

Alltid är det någon som stökar på kvällen. De kvällar då båda barnen både somnar och sen fortsätter sova är riktigt sällsynta. Vi har just haft en period då Simon somnat mellan 6 och 7 och sen sovit utan större avbrott (endast nappningar) i tolv timmar. Joel däremot har stökat på kvällarna och inte velat somna.

Nu är det helt plötsligt tvärtom. Joel somnar en stund efter att vi läst för honom och gått ut. Han vaknar dock en del gånger på natten och gråter – troligen mardrömmar.

Simon somnar fortfarande som vanligt men sen vaknar han och är jätteledsen. Brukar bli en blöja eller två och en del lek före han vill somna igen. Säkert är det magen som stökar och det är inte undra på så mycket som han stoppar i sig halva dygnet.2 kommentarer to “Kvällsstök”

  1. camilof says:

    Ja, herregud vad det kan ändra sig under årens lopp! Men Adam verkar stabil nu och det har han varit väldigt länge. Han är ju snart sex år så jag skulle bli förvånad om han bytte taktik nu, förutom mardrömmar då.

  2. Sue says:

    Haha, ja alltid är det något nytt. Skönt att det stabiliserar sig iaf 🙂

Kommentera