Slumpad post: Pjäxbag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer filmer på digitalboxen

| 2009-11-22, 10:21

Vår digitalbox har en hårddisk där vi kan spela in filmer, något som ofta utnyttjas när timman blir sen. Dessvärre har vi sällan tid att titta på dessa filmer så de ligger bara där och tar plats. På senare tid har därför utrymmet på hårddisken börjat ta slut.

Häromdagen kom jag på att eftersom operativsystemet i digitaboxen är Linux så borde det gå att koppla upp den mot nätverkshårddisken. Efter lite fipplande fick jag det att funka, och vips har vi ca 400GB (ca 200 timmar) ytterligare till vårt förfogande. Härligt med teknik som funkar! 🙂4 kommentarer to “Mer filmer på digitalboxen”

 1. Niklas says:

  Grattis. Själv så sitter jag i valet och kvalet om hur jag ska göra. Samt att jag inte vet HUR man gör förstås… 😯

 2. John says:

  Jag gillar Dreamboxen. Vi hade dock väldiga problem i början, för den är inte alltid helt användarvänlig, men med nätverk och Linux går det mesta att göra med den!

 3. Syster Yster says:

  Så… nu kan ni spela in *ännu* flera filmer ni inte hinner se? Ja, tänk – teknikens under!

 4. Sue says:

  Hehe, man hoppas ju att barnen någon gång ska börja få tidigare vanor och sova, eller åtminstone sova ordentligt på nätterna och inte vakna så att vi inte är så trötta att vi måste gå och lägga oss så tidigt…

Kommentera