English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vinterdäck på cykeln

| 2009-11-22, 10:01

Igår fick jag äntligen ändan ur vagnen och satte vinterdäck på cykeln. Vinterdäcken som jag köpte förra året till cykeln jag sen sålde passar inte till Nishikin, så jag satte dem på Sues cykel. Tanken är att jag lånar den för att cykla till jobbet när det är halt och Nishikin när väglaget tillåter.4 kommentarer to “Vinterdäck på cykeln”

 1. Niklas says:

  Vinterdäck ❓
  själv så kör jag med slicks året runt. Slicks i form av racingdäck med otroligt dåligt greep. Underbart sladdrigt som ger extrapuls till cykelturen till jobbet varje dag!

 2. John says:

  Oj – kan rekommendera dubbdäck. Känns helt ok att susa förbi folk som sladdrar omkring på cykelbanan när det är halt… 🙂

 3. Niklas says:

  Fast jag tycker det är kul å sladda förstås :mrgreen:

 4. John says:

  Ja, just ja…

Kommentera