Slumpad post: Skattjakt på 9-årskalas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon 7 månader

| 2009-11-22, 13:43

Tänk igår fyllde Simon 7 månader. På sistone har han varit ganska missnöjd. Lite nöjd och glad kortare stunder men på det stora hela ganska gnällig.

Helt plötsligt kan han dock jollra på ett helt nytt sätt och slå två klossar mot Simon drickervarandra så kanske är det ett utvecklingssprång som inte följer gängse tidplan.

Vi tror dessutom att han inser att vi kan lämna honom för han är väldigt sällskapssjuk, plus att han vill börja förflytta sig men har inte fattat hur man gör bl a eftersom han avskyr att ligga på magen.

Vi testade en för Simon ny typ av mugg igår och den gillade han för han lyckades dricka utan hjälp. Det blev lite blött i närheten av honom bara, men det är smällar man får ta.

Vi hoppas att nya rutiner snart är på plats med en nöjdare gosse!6 kommentarer to “Simon 7 månader”

 1. Syster Yster says:

  Och tänk idag ‘fyller’ makarna 2 år – grattis på bröllopsdagen! 😀

 2. John says:

  Tack! 🙂

 3. Lotta says:

  Vi som ligger lite före kan bekräfta 7-8-månaders-gnälligheten 🙂 Mycket frustration och sen kanske lite främlingsrädsla och mammig(pappig)het. Anders har precis kommit ur det värsta nu vid 9 månader och gallskriker inte när man lämnar rummet längre och kan sitta och leka lite själv och har fått upp farten på krypandet. Så – ja ni vet – det är bara en faaaaas 😉 Men för oss var det en rätt jobbig sådan, bättre nu.

 4. Sue says:

  Två månader kvar av gnällighet 😯 😯 😯

 5. Lotta says:

  Ha, nej så blir det nog inte, era barn verkar mycket snällare än våra :mrgreen:

 6. Sue says:

  Haha, ja den känslan har jag oxå just nu… 😯

Kommentera