Slumpad post: Lackat golv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spinning och Core

| 2009-11-24, 8:12

Igår tog jag mig till ett spinningpass – första gången på rätt många år ska erkännas. Blev lite inspirerad av funderingar på att köra Tjejvättern nästa år. Nu har de tydligen gjort den till 10 mil istället för 9 så det kan bli spännande med en ny bana.

Nåja, spinningen gick rätt bra även om jag nog myglade lite med motståndet. Kände att så länge jag svettas och flåsar så behöver jag inte dra på mer. När jag ändå var där så hakade jag på Core-passet efteråt – precis som de flesta andra på spinningen.

Idag är jag lite trött i kroppen men inte i närheten av hur trött jag var eftter CrossFit för någon vecka sen.2 kommentarer to “Spinning och Core”

  1. Lina says:

    Imponerad!

  2. Sue says:

    Tack! Känns väldigt ovant att kroppen helt plötsligt orkar lite igen!

Kommentera