Slumpad post: Kvällsbad i Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gamla kursare

| 2009-11-26, 10:08

När jag flyttade till Stockholm för snart 10 år sen hade vi gamla kursare som tradition att ses varannan tisdag vid Stureplan. Det blev senare tre gånger per “termin” och sen ebbade det ut helt och hållet.

Igår var vi dock några stycken som sågs på söder och det är konstigt att vissa man knappt sett eller haft kontakt med på 5-6 år kan kännas så bekanta. Urkul att snacka gamla minnen, höra nulägesrapport och babbla om allt mellan himmel och jord. Folk hade gift sig, skilt sig, fått barn, flyttat, bytt jobb och sånt som man gör när man pluggat klart.

Jag hade tänkt ta mig hem ganska tidigt (typ 8 ) för vi har fått sova lite dåligt senaste tiden, men helt plötsligt var klockan kvart i 10 och då var jag glad att regnet fått mig att ta bilen!Kommentera