Slumpad post: Valborgsbrasa på distans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gnällig Simon

| 2009-12-02, 13:59

De senaste dagarna har vår annars så glada Simon förvandlats till gnällighetens mästare. I måndags hade han dessutom feber och vi misstänkte någon influensa och natten var allt annat än lugn och tyst. Någon snuva eller annat dök dock inte upp utan det var feber och gnällighet.

Igår kväll klockan 19:55 sov båda barnen och vi laddade dvd:n med nysläppta Flickan som lekte med elden. Klockan 20:00 satt Simon i soffan och underhöll oss med “skönsång”. Det blev istället senaste avsnittet av Desperate Housewives som pausades rätt många gånger då Simon lät lite väl mycket ibland. Någon napp ville han inte ha utan helst något att tugga på vilket orsakade floder av dregel och det var då vi insåg att han nog får fler tänder…Kommentera